Coaching

Coaching

Naast de mindfulnesstraining in groepsverband is het ook mogelijk een individueel traject te volgen waarbij je een bepaalde vraag, probleem of levensthema kunt bekijken vanuit een aandachtvolle houding. We staan letterlijk stil bij wat er speelt, bij de patronen die zich voordoen en we gaan samen onderzoeken hoe je daar op een gezonde en aandachtsvolle manier mee kan omgaan. Mijn benadering is open, respectvol en duidelijk en ondersteunend, veel mensen hebben hier baat bij gehad.

Het is ook mogelijk dit individuele traject al wandelend te doorlopen of zit- en wandelsessies af te wisselen. Sinds kort biedt ik mindful wandelcoaching aan omdat ik heb gemerkt dat het in een natuurlijke omgeving vaak makkelijker is om tot rust en in contact met je zelf te komen. Daarnaast geeft het bewegen in de natuur een extra impuls om een veranderingsproces in te zetten.

Het achtweekse mindfulnesstraject is ook op  individuele basis te volgen.  Middels gesprekken, oefeningen en huiswerkopdrachten ga je aan de slag om mindfulness echt in je leven te integreren.

Voor de meeste mensen is het de kunst om mindful te blijven in lastige situaties. Met behulp van individuele coaching wordt je uitgedaagd, geïnspireerd en ondersteund om ook tijdens dit soort momenten helemaal aanwezig te blijven.

Nieuw in het aanbod is het achtweekse coachingstraject voor mensen met burnoutklachten!! In dit traject wordt gewerkt met elementen uit de mindfulness, cognitieve therapie, Act en compassietraining.

De coaching sessies vinden plaats in het Cordium aan de Ruijterstraat 65 in Nijmegen

Meer informatie, vrijblijvend kennismaken of direct inschrijven? Stuur me even een bericht.
Neem contact op